Bromma Takplåtslageri AB

Varmt välkommen till Bromma Takplåtslageri AB! Precis som vårt namn antyder är vi ett plåtslageri som specialiserar oss på tak. Vi kan hjälpa dig med allt som har med plåttak att göra, men även med andra typer av tak. Vi ger dig helt enkelt ett modernt, snygg, hållbart och slitstarkt tak som klarar av att stå emot de svåra väderförhållandena här i Sverige. Vi är dessutom medlemmar i Entreprenörföretagen (EPF) vilket är det gemensamma servicebolaget för de två förbunden Plåtslageriernas Riksförbund (PLR) och Mekaniska Verkstädernas Riksförbund (MVR).

Vi värnar om miljön

Vi på Bromma Takplåtslageri AB är också ett företag som bryr oss om miljön. Det gör vi bland mycket annat genom att alltid använda oss av miljövänliga produkter och material.


Vår adress

Du finner oss på Bromma Takplåtslageri AB på Wergelandsgatan 5 i Bromma, Stockholm. Om du vill komma och hälsa på oss är du mer än välkommen. Det finns dock andra sätt att komma i kontakt med oss på om du föredrar det. Oavsett vilket sätt du väljer ser vi fram emot att få höra från dig!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify