Plåtslagare som främst ägnar sig åt byggnadsplåtslageri

Eftersom vi är en firma som framför allt riktar in sig på byggnadsplåtslageri är våra plåtslagare främst specialister på olika typen av takarbeten. Det handlar bland annat om takläggning. Som plåtslageri är det framför allt plåttak som våra plåtslagare kan arbeta med. När det kommer till detta tar vi oss an uppdrag av alla tänkbara olika storlekar, stora som små.

Olika typer av täckning och tak

Våra plåtslagare kan förse ditt plåttak med olika typer av täckning. Det rör sig bland annat om bandtäckning, skivtäckning och papptäckning. Var och en av dessa täckningar har sina olika fördelar. Bandtäckning är en variant som mer eller mindre passar till alla byggnader. Skivtäckning framhäver takets utseende medan papptäckning är mycket prisvänligt.

Plåttak är dock inte den enda typen av tak som våra plåtslagare kan lägga. De kan nämligen också hjälpa dig med tegeltak, aluminiumtak och koppartak. Precis som de olika täckningarna har olika tak olika fördelar. Tegeltak har till exempel en väldigt lång hållbarhet om de underhålls på ett riktigt sätt.

Aluminiumtak är på många sätt och vis det ultimata taket eftersom det har en livslängd som inga andra material kommer i närheten av. Dessutom har det en utmärkt täthet och är brandsäkert. Som om inte det vore nog är det också ett miljövänligt tak eftersom det går att återvinna.

Koppartak är ett av de dyraste alternativen. Dock har det en mycket lång livslängd, detta utan att för den sakens skull kräva mycket underhåll. Oavsett vilket av dessa tak du är intresserad av kan våra plåtslagare hjälpa dig med de!


Vi är baserade i Bromma

Vi har vårt plåtslageri i Bromma. Vi erbjuder dock våra tjänster åt kunder över alla delar av Stockholm med omnejd. Du är varmt välkommen till oss om du är intresserad av våra tjänster!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify